ZOA page theme header image

We zijn er in Syrië

Sinds het begin van de oorlog in Syrië zijn meer dan hondderdduizend doden en 13 miljoen mensen op de vlucht. Het kalifaat is inmiddels voorbij, maar de ideologie is niet verdwenen. Daardoor blijft de situatie zeer onvoorspelbaar. De aardbeving in februari maakt de ravage compleet. Veel steden zijn verwoest en er is minimale toegang tot bijvoorbeeld water en gezondheidszorg. Daarom verleent ZOA noodhulp. 

We werken in Syrië aan noodhulp en wederopbouw. We helpen de slachtoffers van de aardbeving met noodhulp. Daarnaast willen we scholen herstellen, docenten trainen en kinderen de mogelijkheid geven om lesstof in te halen na de achterstand die ze hebben opgedaan. Ook verlenen we levensreddende hulp met voedseldistributies, dekens, warme kleding en geld. Ook helpen we gezinnen wiens huizen zwaar beschadigd zijn om deze te repareren en, zo nodig, aan te passen wanneer ze een handicap hebben. 

Samen zijn we er voor de mensen in Syrië. Help je ook mee? Doneer via dit formulier en draag direct bij aan de noodhulp en wederopbouw in dit land.

ZOA donate page image

Ja, ik steun het werk van ZOA in Syrië